Προφίλ

Ιστορικό

Η πίστα καρτ Ασπροπύργου κατασκευάστηκε το 1986 και είναι από τις πρώτες πίστες στην Αττική με θρυλική ιστορία , πολλούς αγώνες στο ιστορικό της, και μοναδικές οδηγικές εμπειρίες και αναμνήσεις σε χιλιάδες οδηγούς.

Μετά από μία δύσκολη περίοδο για την πίστα η ριζική ανανέωση της ήρθε τον Σεπτέμβριο του 2005 όταν ιδρύθηκε η εταιρία Speed Park και ανέλαβε να επαναφέρει την πίστα στην θέση που της αρμόζει. Μία πίστα με μία εξαιρετικά τεχνική αλλά και δύσκολη διαδρομή, που δικαιολογημένα , ονομάστηκε και σχολείο του καρτ στον Ελλαδικό χώρο.

NO.1 ΠΙΣΤΑ ΚΑΡΤ
ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

Μην χάσετε την ευκαιρία να οδηγήσετε στην καλύτερη πίστα καρτ της Αττικής. Κάντε την κράτηση σας ΤΩΡΑ!

Ακαδημία
Καρτ

Σκοπός του προγράμματος είναι η προαγωγή της ασφαλούς οδήγησης και η πρώτη επαφή με την οδήγηση ενός καρτ. Οι ενδιαφερόμενοι που θέλουν να συμμετέχουν στο συγκεκριμένο πρόγραμμα πρέπει να είναι ηλικίας από 7 και άνω

Formula K
Hellas

Το συνεργαζόμενο αγωνιστικό τμήμα της Formula K Hellas, υπό τις οδηγίες του κ. Αντωνιάδη Γιάννη αναλαμβάνει να μυήσει τους νέους οδηγούς καρτ που έχουν τελειώσει με τον εκπαιδευτικό τους κύκλο από την Speedpark Kart Academy στα μυστικά της αγωνιστικής προετοιμασίας & εμπλοκής τους στους αγώνες καρτ.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ

Από την πρώτη κιόλας μέρα λειτουργίας της η Speedpark έδειξε την πρέπουσα προσοχή και υπευθυνότητα. Αφοσιώθηκε στην εκμάθηση και μετάδοση του καρτ αλλά και των κανόνων ασφαλείας και χρήσης των καρτ. Ένας υπερσύγχρονος στόλος από καρτ τελευταίας γενιάς με τα πιο προηγμένα συστήματα παρακολούθησης αλλά και χρονομέτρησης των επιδόσεων των οδηγών καλύπτει σχεδόν όλες τις ηλικίες και τις πιο αυξημένες απαιτήσεις για πλήρη οδηγική απόλαυση αλλά και εκμάθηση. Το δυνατό όμως σημείο της Speedpark είναι το απόλυτα εξειδικευμένο προσωπικό της και η πλήρη ενημέρωση που προσφέρουν υπεύθυνα και απλόχερα σε όλους τους μικρούς αλλά και μεγάλους οδηγούς. Σε ένα εξαιρετικά φιλικό αλλά και συνάμα αυστηρό, στα θέματα ασφαλείας ,περιβάλλον είναι ευπρόσδεκτοι όλοι αυτοί που θέλουν να ανακαλύψουν, να μάθουν, αλλά και να ξεπεράσουν τον εαυτό τους και τις δεξιότητες τους στον απίθανο χώρο του καρτ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η πίστα καρτ SPEEDPARK Ασπροπύργου κατασκευάστηκε το 1986 και είναι από τις πρώτες πίστες στην Αττική με θρυλική ιστορία , πολλούς αγώνες στο ιστορικό της, και μοναδικές οδηγικές εμπειρίες και αναμνήσεις σε χιλιάδες οδηγούς.

ΤΡΟΠΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Οδός: Μεγαρίδος

           Περιοχή: Συντριβάνι  Ασπρόπυργος
           Τ.Κ.: 19300

 

+30 210 55 70 839

 

glkarting@hotmail.com

Βρείτε μας στο χάρτη

Κάνε Κράτηση Book Now Κάνε Κράτηση